wie is lies?

Lies is best grappig. Grappiger dan gemiddeld aanvaardbaar voor een vrouw. Daarom rolde zij in het bestaan van stand-upcomedian. Lies heeft na haar eerste jaren in de comedy even gas teruggenomen omdat ze zich afvroeg: is dit het? En toen zij eenmaal besefte dat dit het inderdaad was, is zij weer vollenbak in gang geschoten. Haar topjaren moeten nog komen! Lies wil naast stand-upcomedian ook graag schrijver en dichter worden. Ze wil koste wat kost nog een boek van haar in de winkel zien staan voor ze 40 is in 2020. Lies wil ook graag meubelmaker worden omdat zij een tafel zoekt die ze nergens kan vinden.

Lies heeft, naast in haar eigen huis, ook onderdak gevonden bij PretPraters. Net als onder andere Thomas Smith, Soe Nsuki en de beginnende comedian Philippe Geubels. Een beetje artiest heeft immers een manager van doen. Verder heeft Lies twee coole chille zonen en één toffe man. Dat is van beide ruim voldoende. Ook voelt zij zich voortdurend te dik, maar net niet dik genoeg om bijvoorbeeld op regelmatige basis te sporten. ‘Maggie De Block is toch ook gelukkig?’is daarom ook een favoriete uitspraak van haar.

Lies wil overal graag optreden, huiskamers, pensenkermissen, voor KWB of Femma, in cc’s en parochiezalen en als het echt moet in het Sportpaleis.

Nieuw! Lies aan huis.

Voor trouwerijen, Lentefeesten of een rouwdienst… werkt zij graag met u samen op gepaste wijze om van uw moment iets mooi en persoonlijk te maken. Gepersonaliseerde liedjes, een comedy act in het teken van een trouw of een ingetogen lied op een rouwdienst.

Speciaal voor kindjes die lange of korte tijd in het ziekenhuis verblijven heeft ook een aangepast programma om even wat vrolijkheid in de kamer te brengen.

Mocht u iets totaal anders in gedachten hebben: alles is bespreekbaar.

Tot gauw!

 

logo pretpraters cmyk