Het echte gevaar komt uit Nederland

14 april 2016 stukjes

Vandaag las ik dat Sergio Herman exclusieve frietjes gaat bakken. In het artikel zelf ging het helaas wel over frites wat mij zeer argwanend maakt. Alsof het nog niet erg genoeg is dat Albert Heijn ons land gestapogewijs aan het inpalmen is! Vergeet die terroristen mensen, het echte gevaar komt uit Nederland.

frietjes

Natuurlijk heb je daarin ook dreigingsniveaus. Niveau 0 is bijvoorbeeld Jan Mulder. Totaal ongevaarlijk en goedgebekt op de koop toe. De enige man naar wie ik graag luister als hij over voetbal praat, en dat wil toch wel wat zeggen. In dreigingsniveau 1 hebben we Jan Smit en Frans Bauer. Alsof wij zelf nog geen schlagerzangers genoeg hebben! Dreigingsniveau 2 is Marco Borsato. Daar hoeft geen uitleg bij. Dreigingsniveau 3 zijn Hollandse coureurs. Tom Dumoulin: de koers is van ons! En de ware terreur, dreigingsniveau 4, zijn Hollanders die zich met ons eten beginnen te bemoeien. Serieus! Sergio Herman, ga weg!